Parkinson Boksen Rotterdam

Wil je een keer meetrainen of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje (of bel) naar Henri Van Der Dussen: Henri@parkinsonboksenrotterdam.nl / 06 51515362

We trainen op maandag- en woensdagochtend (van 9.45 tot 11.15)

Bij Boksschool Gerard Bok
Delfgaauwstraat 38
Rotterdam

Hier een voorproefje

Auteur: Henri

Mijn naam is Henri van der Dussen (1966). Ik heb zelf Parkinson en ben actief op zoek naar manieren om mijn symptomen zoveel mogelijk onder de duim te houden. Ik eet verstandig, vermijd stress zoveel mogelijk en sport fanatiek. Mijn doel is om mijn leven te leiden zoals ik het wil leiden. Ik ben ondernemer en organisatie adviseur, maar ook vader van drie kinderen en man van een geweldige vrouw. Ik reis graag, hou van sporten en nieuwe dingen doen. Parkinsonboksen is daar één van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *